Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 

 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 18.207.98.97 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
sse kleverlaan schreef op 14 mei 2015, 21:50:
Zaterdagmiddag 25 juni, solex rijden, met een gezellige meidengroep ter eren van mijn 50ste levensjaar. Geweldig, ondanks het miezerige weer, was het een top middag. Gezellig eerst aan de koffie en gebak, uitleg over de solex, oefentoer op de parkeerplaats, met onze lange gangsterjassen en hoofddeksel, schitterend!Prachtige route gemaakt door spaarnwoude, nagepraat onder het genot van een borrel. Paul bedankt voor de begeleiding, van jouw 100ste rit
Rita Miedema schreef op 14 mei 2015, 21:49:
Op een mooie Pinksterdag met familie en vrienden een georganiseerde solextour maken. We begonnen met koffie met appelgebak, daarna de uitleg en de sfeer zat er gelijk al in toen we naar de solex toeliepen. Lachen gieren brullen want we wilde dat iedereen een jas en een helm droeg. Rondje om De Zoete Inval en we gingen op pad. We hebben een mooie tocht gemaakt door Spaarnwoude. Daarna lekker met z'n alle een borrel gedronken en toen Bolle Jaap gedaan. Het was een top Pinksterdag voor de de groep van Miedema.
Carla Hoogland schreef op 14 mei 2015, 21:49:
Zondagmiddag 22 mei 2011. Vanuit de personeelsvereniging van Autobedrijf Martin Schilder georganiseerd een middagje solexrijden. We begonnen met een heerlijke lunch bij de Zoete Inval daarna op de solex. Nadat we enige uitleg hadden gehad lekker toeren door een prachtige omgeving. Daarna nog gezellig aan de borrel. We hebben ontzettend gelachen en de begeleiding van de heren van rijsolex was TOP.
Bianca Melief schreef op 14 mei 2015, 21:48:
Een zaterdag die ik nooit kan vergeten, Op 20-10-2010 gaan Hans en ik (Bianca)trouwen in Las VEGAS,daar hoort natuurlijk een feestje bij ,daar had mijn zusje Joyce wel voor gezorgt.Onder de lunch moesten wij allemaal een snor op.Dit was al gieren en brullen,toen moesten wij naar de zoete Inval waar wij een tocht met de solex gingen maken. Wij moesten lange jassen en een muts op,als eerste keek ik mijn moeder van 72 jaar aan en weer was het brullen,ook mams stapte op de solex,toen wij de uitleg kregen over hoe te handelen in verkeer etc, kwam er net een groep met Harleys aan,zo raar je zit op een solex met het geluid van een harley,dus weer brullen. De tocht was geweldig en de omgeving was zo mooi.Ik heb in geen jaren zo gelachen,eigenlijk lachen wij veels te weinig! Dus wil je lachen ,een goede begeleiding,en genieten van de natuur is dit een goede aanrader. HET WAS EEN TOP DAG Groetje Bianca Melief
Karin Rietbergen schreef op 14 mei 2015, 21:48:
Hallo, Wij hadden 11 september ons jaarlijkse straatuitje. Dit keer was dat de Solextour.Het was een geweldige ervaring!!! Een leuke rit door een mooie omgeving. Een echte aanrader!! Ook de verzorging van de Zoete Inval was perfect. Daarbij nog een lekker zonnetje. Wat wil een mens nog meer!
Meerlanden Groep schreef op 14 mei 2015, 21:47:
Beste Paul en Ted, We vonden het super gisteren! We hebben echt lol gehad. Echt een aanrader! en Ted kwamen we 's avonds nog op een feestje tegen, erg grappig...! Groetjes van Paul en Carole Meerlanden-Groep
Alfred Nobel schreef op 14 mei 2015, 21:46:
Een unieke ervaring afgelopen zaterdag. Vooral de route was verassend omdat je er aan de eneb vaak langs bent gereden maar aan de andere kant nog nooit er door heen. Met de gebruikelijke goede verzorging van De Zoete Inval ervoor en erna en het uitstekende weer dan kan de dag niet stuk. Volgend jaar zijn we er weer!!
Duchefa schreef op 14 mei 2015, 21:46:
Hallo Ted en Jan Ons personeelsuitje was een daverend succes!!Iedereen was de volgende dag nog erg enthousiast.Wij kunnen het iedereen aanraden.Prachtig gebied en mooie route. Al met al een topervaring. Hartelijke groeten team Duchefa.
Piet Ridder schreef op 14 mei 2015, 21:45:
Ons mannenteam (De Bruin) heeft een super leuke dag met de solex toer gehad (Zondag 29 augustus) Ook de gids was super relaxed en we hebben een mooie tocht door Haarlem, Heemstede en Aerdenhout gemaakt. De zwarte jassen hebben ook prima hun dienst gedaan, want tijdens een aantal buien zijn we lekker droog gebleven. Gewoon voor herhaling vatbaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Mathijs Hezeman schreef op 14 mei 2015, 21:45:
Bedankt Paul, was een super leuke tour!
Carolien schreef op 14 mei 2015, 21:41:
Wij hebben gisteren enorm veel lol gehad tijdens de rit ter gelegenheid van Anita haar 50e en (o)pa zijn 75e verjaardag. Verrassend leuk was het rijden op de Solex.
De Arcade schreef op 14 mei 2015, 21:41:
Vrijdag 2 juli heben wij, het team van basisschool De Arcade, met 24 mensen een solextocht gemaakt door het recreatiegebied Spaarnwoude. Het weer was fantastisch, evenals de tocht. Het was een enorme belevenis waar we nog lang aan zullen terug denken.
Erika Lageweg schreef op 14 mei 2015, 21:40:
Zondag 27 juni jl. hebben wij met 12 neven en nichten de Solextour gereden. We hadden het mooiste weer van de wereld (dus helaas geen leren jassen aan) maar het was echt heerlijk. Iedereen heeft genoten van de rit, de omgeving, het terras en het eten (Bolle Jaap). We zijn dus ook superbenieuwd naar de foto's...
Ton Bot schreef op 14 mei 2015, 21:40:
Woensdag 23 juni, één van de eerste mooie zonnige dagen van 2010 hebben we ons heerlijk uitgeleefd in de mooie omgeving van de Haarlemmerliede. Het solex rijden was een bijzondere belevenis en zonder jas en zonder kapje was het in de natuur ontzettend mooi. Zonder zorgen lekker uitwaaien is voor iedereen aan te raden. Een zeer goed verzorgde en vooral heerlijke maaltijd maakte de dag compleet. Absoluut een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.
Jan Piet de Wit schreef op 14 mei 2015, 21:39:
In 2009 waren wij met de afdeling Aannemerij van een woningcorporatie uit Velsen de eerste groep op de Solex. De lange jassen en de 'helmen' waren er nog niet, maar wel op gloednieuwe solexen. Een hele fijne herinnering. Gisteren 20 juni, Vaderdag 2010, met het gezin nog eens over gedaan. Groepje van 3 met 2 begeleiders (Paul en Ted). En weer een fijne herinnering. Het was wel erg koud, slechts 12 graden en harde wind. Er komt zeker, als de gezondheid het toelaat, nog een derde, vierde etc keer. Nogmaals hartelijk bedankt voor dit intieme 'feestje'
Korfbalvereniging Rapid schreef op 14 mei 2015, 21:39:
Het solex rijden was afgelopen zaterdag helemaal geweldig. Het was echt een leuk uitje en we hebben een leuke route gereden. Gelukkig scheen de zon ook nog wel, dus was het een leuke middag.
Sylvia schreef op 14 mei 2015, 21:07:
Vandaag (18 juni) met 14 meiden een solextour gereden. Wat een ontzettend leuke dag. Ondanks het beetje tegenvallende weer echt super. Al was het gaan hagelen die grijns was bij niemand van zijn gezicht te halen!! Onze voorman en de man met de rode lantaarn waren echt toppers!! Ik geef het je te doen met 14 kakelende meiden op een oorverdovende solex. Nou geloof me, daar kunnen wij best bovenuit!!!! Wat een geweldige ervaring!! Dit gaan we nog een keer doen! Mannen bedankt!
A.M.v/d Putten-Raar. schreef op 14 mei 2015, 21:06:
Solextour met personeelsvereniging gereden. Erg leuk en gezellig en een zeer goed verzorgde lunch gehad in de Zoete Inval. We reden 's morgens met een lekker zonnetje erbij, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Misschien tot ziens.
Marja Otte , PV Perboho schreef op 14 mei 2015, 21:06:
Met onze personeelsvereniging Perboho maakten wij de solextour op 9 juni het goot van de lucht,maar wat was het leuk!!!We hebben dikke pret gehad en ondanks de regen genoten van de tocht!We gaan het zeker nog eens doen en dan hopelijk met droog weer. Complimenten aan de begeleiders,dat ze met zo'n groep van 31(!) vrouwen de groep bij elkaar konden houden!! En toch niet stapelgek zijn geworden!! 
Imelda van de P.V. Amstelring schreef op 14 mei 2015, 21:05:
Geweldig wat was dit leuk, met 31 vrouwen met leren jas aan en pet op. Ontzettend leuke ervaring en ach de regen was jammer maar de lol was er niet minder om. Leuk om je collega's eens anders te leren kennen. Nogmaals bedankt voor de leuke avond. 

Comments are closed.