Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 

 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 18.207.98.97 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Susan Dijkstra schreef op 14 mei 2015, 22:02:
Beste Team van de Zoete Inval, Ontzettend bedankt voor de leuke ervaring met/bij het Solex rijden. Het was allemaal goed verzorgd en we hebben genoten. En wat hadden we een geluk met het weer!!! Fijn ook dat we bij de borrel aan statafels konden staan en dat jullie de versieringen hebben aangebracht. Een extra dank is hier op zijn plaats. Bij deze. Hartelijke groeten namens iedereen.
Michel (Groep Wijdeman) schreef op 14 mei 2015, 22:01:
Zo'n mooie route en dat zo dicht bij huis .. Van ontvangst tot afscheid alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt.
Groep Zuiderduin schreef op 14 mei 2015, 22:00:
Ted, bedankt voor de leuke dag. Het was een mooie tocht op goed verzorgde Solex-en.
Groep Bernisse schreef op 14 mei 2015, 22:00:
Solexrijden, wat een leuke ervaring. In het weekend van 9 juni 2012 zijn we met collega's en partners een prachtige tour door Spaarnwoude en omgeving wezen maken. Leuk dat je 'speciale' kleding aankrijgt, dat maakt het allemaal nog echter. We hebben genoten en gelachen!
Groep Bernisse schreef op 14 mei 2015, 22:00:
Solexrijden, wat een leuke ervaring. In het weekend van 9 juni 2012 zijn we met collega's en partners een prachtige tour door Spaarnwoude en omgeving wezen maken. Leuk dat je 'speciale' kleding aankrijgt, dat maakt het allemaal nog echter. We hebben genoten en gelachen!
Marina Visschedijk schreef op 14 mei 2015, 21:59:
We hebben woensdag 6 juni met perboho een tocht door de polder gemaakt en natuurlijk genoten van het landschap maar het was ook "kicken"om te kijken hoe hard je op zo'n solex nog kunt rijden. Het was een grandioze avond.
Marion Bos schreef op 14 mei 2015, 21:59:
Afgelopen vrijdag 1 juni 2012 hebben wij met de collega's een solextour gemaakt. Een geweldige ervaring in een prachtige omgeving. Het geluk was met ons want het zonnetje deed gezellig mee. Het arrangement is prima op elkaar afgestemd: start met koffie + gebak en de avond afgesloten met heerlijk eten. Top!
Tosseram schreef op 14 mei 2015, 21:58:
He hallo, wij hebben zaterdag 26 mei 2012 een hele leuke, gezellige en mooie tour gemaakt met ted als leider. we hebben het erg naar ons zin gehad ted en collega's bedankt!! dit isecht leuk om een keer te doen ook met collega's en vrienden.
Magriet dekker schreef op 14 mei 2015, 21:58:
Op 26 mei hebben wij met zijn achten een geweldige solextour gehad. Alles was geweldig, de ontvangst, de aankleding, de solexen, de gids, de route, de lunch en wat een geweldig weer!!! Enig!!! Enorm genoten.Met dank aan iedereen voor deze geweldige dag!
Jan Hoogkamer schreef op 14 mei 2015, 21:57:
Een keer een familieuitje en dan eens een keer wat actiefs doen? nou dan is een solextour een prima manier om dat te doen. lekker de natuur in, relaxed rondtuffen op leuke weggetjes, iedereen vrolijk en nog een hoop bekijks ook, starten met koffie en gebak, en afsluiten met goed eten, het kan gemakkelijk, heel goed, kost weinig. reactie van alle deelnemers eensluidend: jeeh wat leuk, moeten we vaker doen!
Herman en Wilma schreef op 14 mei 2015, 21:57:
Gisteren ter ere van ons 30 jarig huwelijk met familie een solextocht gemaakt. Het was SUPER !!! Erg leuk om een keer te doen, we hadden goed weer, Bob voorop en wij als trouwe volgers er achteraan. De jassen en helmen maakte het plaatje compleet. Leuk in combinatie met de koffie en appeltaart, en een borrel na in de Zoete inval. Een aanrader !! En zeker voor herhaling vatbaar.
Eigenhaard schreef op 14 mei 2015, 21:56:
Op 28 september hebben wij bij U onze teamdag gehouden.We hadden deze dag schitterend weer, werden gezellig ontvangen met koffie en appeltaart. Daarna hebben we op de solexen een schitterend tocht gehouden door een ontzettend mooi natuur gebied en ik kan u vertellen dat we allemaal ontzettend genoten hebben van deze tocht. Daarna hebben we de dag afgesloten met de Bolle Jan, ook dit was voortreffelijk geregeld.
Theo en Magriet uit alkmaar schreef op 14 mei 2015, 21:56:
Wat een geweldige dag hebben we bij jullie ondervonden!!! vandaag voor het eerst op een solex gezeten( nog nooit op brommer gezeten) Alle complimenten voor de begeleiding, verzorging en de prachtige tocht door een schitterende omgeving! echt een aanrader!!
Diana Heemskerk schreef op 14 mei 2015, 21:55:
Gisteren een ontzettend leuke rit op een Solex gemaakt met collega´s. Het was een topdag!
Hetty van Buschbach schreef op 14 mei 2015, 21:54:
We hebben enorm genoten van de Solextour mede omdat Paul er alles aan heeft gedaan om deze tocht tot een succes te maken. Ondanks het slechte weer hebben we met zijn allen veel plezier gehad. Dit uitje was voor herhaling vatbaar en dan hopelijk met mooi weer.
Michel Kuiper (Groep Jansen) schreef op 14 mei 2015, 21:53:
Gister (28-08-'11) hebben wij als groep een onwijs leuke dag gehad. Het solex rijden was onwijs kicke en een leuke en mooie route. De begeleiding was ook goed. De langen lerenjas die je aan krijgt en de ouderwetse helm die je op krijgt maken het plaatje helemaal compleet. zeker een aanrader voor een bedrijfsuitje of net als wij een vrijgezellenfeest.
Mickey Conroy schreef op 14 mei 2015, 21:53:
Heb genoten, was een super gezellige rit, aangezien ik in geen jaren op de fiets heb gezeten, en nog nooit op een Solex, was het best even wennen. Vooral de bochten in het bos waren voor mij een uitdaging, maar met de goede begleiding van Ted is alles prima gegaan. Paul Ted hartelijk bedankt, en ja kan het zeker aan iedereen aanraden.
Rob Broek schreef op 14 mei 2015, 21:52:
Zondag middag 7 augustus, eindelijk na bijna 1 jaar, mijn cadeau gekregen. Vorig jaar speciaal door de familie in elkaar gezet wegens mijn 60e verjaardag, kon toen helaas niet doorgaan. Dit hebben we vandaag dus weer dik ingehaald, want wat is dit mooi !! Rijden op een Solex door ( zeg maar) onze achtertuin. En dan toch weer plekjes en paadjes gezien, die ons nog niet bekend waren. mede dankzij de beide heren, die ons perfect op de brommer zetten, en ons voor gingen, een schitterende rit gereden !! sommige van de groep hebben nog wat zere plekken, op plaatsen die we maar niet noemen!! Heren ; hartelijk dank voor de mooie toer !
Bert Koekkoek schreef op 14 mei 2015, 21:51:
Je wordt 60 en dan wordt je verrast met een SOLEXRIT in Spaarnwoude. Wat een belevenis en vooral als je vrienden en familie er bij zijn. SUPER georganiseerd en een leuke gezellige begeleiding van Paul en Ted. Zeker een aanrader en vooral als het weer ook nog eens meewerkt. GEWELDIG voor herhaling vatbaar. Groeten een 60-jarige BERT.
Kiki Bommezij schreef op 14 mei 2015, 21:51:
Ik vond het heel erg leuk, zelfs in de regen dus! Goed verzorgd, ontspannen en gezellig. Het blijft leuk, zo met z'n allen brommerrijden!

Comments are closed.